Over ons

Babyzaak-online wordt gerund door een moeder met heeeeeeeeeeeeeeel veel ervaring. Mijn winkel bestaat al sinds 1983 en we zijn na vele jaren in Heesch nu te vinden in Oss. Mijn brabantse achtergrond neem ik graag mee in de zaak: Gemoedelijk, hart voor de klant en hard werken. Dit is ook terug te vinden in ons logo, het bekende hobbelpaard. Deze staat voor de balans waarin ik geloof: modern en jeugdig, oud en betrouwbaar; bekende merken, leuke aanbiedingen en hebbedingetjes; professioneel, maar ook betrokken en servicegericht.Zelf heb ik 4 kinderen waar 1 kindje van overleden is. Daardoor ben ik me heeeel erg bewust van het feit dat een kind het kostbaarste bezit is wat mensen kunnen krijgen…. Daarom staat veiligheid altijd voorop; als baby maar ook voor de grotere kinderen. Dit laat ik graag blijken via mijn adviezen: Zachte matrassen en dubbele boxkleden, omdat dat meehelpt voor afplattingen aan het achterhoofdje ivm voorkeurshoudingen van een baby. Het gebruik van Aerosleeps voor de veiligheid in bed zodat de kindjes altijd genoeg zuurstof hebben. Advies om heeeeeeel regelmatig ,minimaal 3 keer per dag het raam open te zetten voor de zuurstof op babykamers. Tip om vochtverspreiders in de winter te gebruiken vanwege de droogte op de kamers door het gebruik van cv’s en droogtrommels ter voorkoming van kinderen met luchtwegen probleempjes.

Ik adviseer ook altijd kinderen zo lang mogelijk te vervoeren in maxi cosi’s, hoe langer ze achterste voren zitten, niet met de rijrichting worden vervoerd, hoe veiliger dit is als er een ongeluk zou gebeuren. Speelgoed, boeken, kinder cd’s zijn allemaal pedagogisch verantwoord gekozen vanuit mijn pedagogische onderwijs achtergrond. Schommelstoelen worden hier verkocht met een ergonomische vorm en voetsteun. Voedingskussens zijn bewust van een bepaald merk gekozen omdat deze veel zachter zijn en hierdoor alle holtes van zwangeren maar ook van voedende en andere personen kunnen worden gebruikt, het ontspant de persoon op de juiste plekken. Bij traphekken kijk ik altijd naar de persoonlijke trapsituatie. Etcetera!

Meer vragen en tips? Ik wil u zo goed mogelijk begeleiden in deze leuke, spannende, maar ook moeilijke tijden. U kunt mij dan ook altijd bereiken voor advies via mijn winkel, per telefoon en per mail. Daarnaast stel mijn persoonlijke mobiele nummer ter beschikking ten tijde van spoed. Ik hoor graag eens van u.

Met vriendelijke groet,

Agnes van Dinther
Algemeen Directrice